Pavel na ljetnoj pozornici Tuškanac

Koncerti Muzika - regija Show Time

Koliko je nezahvalno ovih dana organizirati koncerte na otvorenom posvjedočila je ova srijeda, kada se samo dva sata prije najavljenog koncerta Pavela na ljetnoj pozornici Tuškanac na Zagreb obrušio pljusak. Srećom nije predugo potrajao i koncert se održao bez smetnji.

Otpočeli su sa Bilo bi divno iz 2020. s albuma Ennui u laganom i opuštajućem tonu. Zatim brza Na krivoj strani povijesti., pa Sunce. Bend (9 a povremeno i 10 članova) se i zagrijao i razigrao. Posebno dobro raspoloženi su bili, povratnica Antonia i Aljoša. Krasan prostor amfiteatra sa sjedećim mjestima baš pretjerano i ne doprinosi interkciji publike i izvođača. No, Aljoša kaže da voli sjedeće koncerte pošto onda može odsvirati tužne i tužnije pjesme, a da nitko ne pobjegne. Sredinom koncerta na sceni su se reinkarnirali Sanja, Marinko i Zec (ex. Novi fosili) i zajedničkim snagama izveli novu skladbu Dani koji sjaje, a onda i Za dobra stara vremena Novih fosila što je dodatno pokrenulo publiku. Uslijedila je Sretni smo ( album Družba krivih odluka, 2017.) Hmmm, još jedna…o godinama i prolaznosti. Zatim Ljubav, Samo da jutro, Samo se dobri dani broje… Ova sentimentalna večer završila je bisom i s još tri izvedene skladbe.

Pavel su: Aljoša Šerić vokal, akustična gitara, Antonia Matković Šerić vokal, Jurica Hotko klavir, Toni Tkalec gitara, Josip Radić bas, Stipe Mađor truba, Oliver Ereš saksofon, Dean Melki violina, Matej Milošev violončelo, Filip Hrelja bubnjevi
D. Marić