Lijepo i dostojanstveno – koncert u počast Akiju

In memoriam Koncerti Muzika - regija Show Time

Bez patetike i rasprodaje bola, bez komercijalizacije kakvom je ispunjena bjelosvjetska estrada u sličnim prilikama, Parni valjak će se s muzičkim prijateljima oprostiti od svog grandioznog Akija Rahimovskog.

Parni valjak je objavio da će održat veliki koncert naslovljen “Valjak i prijatelji: Našem Akiju” u Areni Zagreb, 26. 3. 2022., i tako slaviti lik i djelo nedavno preminulog prijatelja i čovjeka kojemu je rock and roll bio život i koji je ono svoje najbolje pružao na nastupima uživo.

Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni valjak 2022 Tour” otkazuju, a organizatori poručuju kako će svima koji su kupili ulaznicu za otkazane koncertne datume, biti omogućen povrat novaca.

Jedan od prijatelja na najavljenom koncertu sam se otkrio.

“Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26. marta u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih. Sačuvati uspomenu na izvanrednog čovjeka i muzičara, odati počast nekome ko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe”, objavio je Gibonni.

Naslovna fotografija: Dunja Dopsaj