Nenadani muzički darovi grupa Scorpions i Whitesnake – neplanirane nove pjesme

Muzika - svijet Show Time

Njemačka grupa Scorpions otkrila je da upravo radi na novom, 19. studijskom albumu, nasljedniku izdanja ”Return to Forever” iz 2015.

Neočekivano, ipak, zbog situacije u kojoj se našao cijeli planet, Škorpije su izbacile pjesmu koja, da nema pandemije, ne bi bila ni urađena – ”Sign of Hope” je optimistična poruka uz uobičajeni dodatak stay healthy and safe… we love you.

Britanski rock veterani Whitesnake prošle godine su izdali svoj 13. album “Flesh & Blood”, a u ovoj najavljuju novo izdanje “The Rock Album”, kolekciju od 16 ponovo miksanih i masteriranih verzija njihovih najvećih rock hitova.

Riječ je o prvom naslovu iz serije “Red, White and Blues Trilogy” koju su zamislili kao tri kolekcije – bijelu koju čini “The Rock Album”, čiji izlazak je najavljen za predstojeće ljeto, te crvenu sa izborom ljubavnih pjesama i plavu koja će činiti “The Blues Album”.

Izvan tog opusa Whitesnake je, međutim, objavio pjesmu “Always The Same” koja je snimljena prošle godine, ali se nije našla na albumu, dakle dobili smo je kao dar u vrijeme korone.