Čivro i Nina, prve The Voice zvijezde u prvom odličnom duetu

Muzika - regija Show Time

Marin Jurić-Čivro, mladi rock pjevač iz Virovitice, u prvoj sezoni showa The Voice dospio je u finale, a pobjedu je ostvarila Nina Kraljić iz Lipovljana i pet godina kasnije snimili su prvi duet.

Poznata je već priča: većinu mladih, talentiranih muzičara koji kroz razne reality TV programe traže prečac do izlaska iz anonimnosti taj imaginarni show prožvače i ispljune i malo koji od njih uspiju, ipak, isplivati.

Nina Kraljić je među njima. Već godinu poslije ‘Glasa’ objavila je album prvijenac ”Samo“, nagrađena je recentnim Porinom kao ‘best new act i iste 2016. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, pa 2017. nomirana za MTV-jev Best Adria Act.

Čivro još nema prvi album, ali promišljenim koracima ide k njemu. Nedugo poslije The Voice finala gostovao u pjesmi ”Zašto volim te” famoznog all-girl sastava Luminize, kojeg čine četiri djevojke iz Hrvatske čija zapažena karijera se ostvaruje u Holandiji, i pop-rock balada sa oko 5,5 miliona pregleda postala je jednim od najzamjećenijih domaćih pop singlova u posljednjih nekoliko godina.

Marin Jurić-Čivro je poslije snimio još pet samostalnih singlova (”Pjesma za tebe” iz 2016. je među zapaženijim) i sada 2020. započinje novim singlom koji ima veliki potencijal.

Riječ je o pjesmi ”Zima” autora Borisa Kolarića i s produkcijskom kreacijom Marka Matijevića – Sekula, jednom ugodnom pop-rock broju otpjevanom u duetu sa Ninom Kraljić. Spojena su, dakle, dva moćna glasa u temi pritajene energije, bez suvišnih vokalnih egzibicija, što pjesmu može učiniti i jednim od pritajenih favorita skorašnjeg Zagrebačkog festivala (24. 1.), na kojem će je premijerno uživo izvesti.