Mia Dimšić objavila 3. album ‘Sretan put’

Muzika - regija Show Time

Dvije godine poslije albuma “Život nije siv” i “Božićno jutro”, osiječka kantautorica Mia Dimšić danas je objavila treće studijsko izdanje “Sretan put”.

Mia je s pjesmom “Život nije siv”, u ljeto 2016., dočekana kao osvježenje na pop sceni, a sa istoimenim albumom objavljenim u proljeće naredne godine postala i senzacija, čiji je prvijenac okićen nagradom Porin kao najbolji album godine i najbolji pop album godine.

Treći album ”Sretan put” radila je okružena respektabilnom ekipom na čelu s izvršnim producentom i kaoutorom Damirom Bačićem, te koautorom i  muzičkim producentom Vjekoslavom Dimterom i zajedno su kreirali deset novih pjesama, od kojih su kao singlovi ranije predstavljene “Sva blaga ovog svijeta” u duetu s Markom Toljom, “Ovaj grad” i “Cesta do sna”, a danas im se, uz objavu albuma, priključio spot “Pomiče se sat”.

I koncertne promocije odmah počinju, te ih otvara večerašnji nastup u Osijeku, dok će centralni događaj biti 9. 12. u već rasprodanoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.