Dubioza kolektiv

Zadnji Pozitivan koncert – adio uz Dubiozu, Rundeka, Kekina…

Koncerti Show Time

Pozitivan koncert, iako najveći i najdugovječniji dvoranski mas-koncert u regiji, sa ovogodišnjim 15. izdanjem odlazi u prošlost, ali se 22. i 23. 11. oprašta grandiozno, uz Dubiozu kolektiv kao headlinerima oba dana.

Kako je rečeno na današnjoj presici u Zagrebu, sazvanoj povodom 20 godina rada Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV) i 15., posljednjeg izdanja Pozitivnog koncerta, ovaj dvodnevni festival je “prerastao u najveći dvoranski koncert i glazbeni vrhunac godine, a činjenica da je kroz dosadašnjih 14 godina kroz dvorane Pozitivca prošlo 150 tisuća ljudi čini ga najposjećenijim godišnim urbanim glazbenim događajem. Ovogodišnjim izdanjem završavamo s koncertom u formi kakvu je dosad imao, jednostvano smatramo da je ispunio svoju svrhu. Ostavit ćemo otvorena vrata da ga jedan dan ponovo pokrenemo prilagođenog za mlađe generacije koji su nam glavni target. Do tada nas čeka najbolje i najmoćnije izdanje našeg koncerta, 22. i 23. 11. u Domu sportova“ – rekao je Sanjin Đukić, organizator Pozitivnog koncerta.

Finalni festival će obilježiti Dubioza kolektiv, koja će obje večeri izvesti cjelovečernje koncerte, ali s dva različita seta. Njima će se pridružiti umaški industrial metalci Manntra, Mile Kekin sa bendom, famozni Darko Rundek s Ekipom, zagrebački dub / reggae Antenat, te lideri hip hop scene u Hrvatskoj, Krankšvester i Tram 11.

Rapored 15. Pozitivnog koncerta:

22. 11. – Mantra, Mile Kekin, Darko Rundek & Ekipa, Dubioza kolektiv
23. 11. – Antenat, Krenkšvester, Tram 11, Dubioza kolektiv