Gene Simmons

Kako Gene Simmons opisuje svoje veze sa 5000 žena

Ljubav i sex Ludometar Zanimljivo

Uz bizarnu vijest da će američka hard rock grupa Kiss u novembru održati u Australiji podvodni koncert za velike bijele ajkule i osam obožavatelja u maloj podmornici, uz cijenu ulaznica od 50 dolara (valjda samo za fanove), evo jedne ‘izvan-nastavne’ epizode koja će vas zabaviti.

Gene Simmons, basista i drugi pjevač u grupi (poznat i po stage nadimku The Demon, a u medijima nazvan Dr Lover), mnogo puta se hvalio kako je spavao sa hiljade žena.

Tako je još 2010. godine u jednom intervjuu tvrdio da je tokom 37 dotadašnjih godina bendovskog staža u njegovom životu ukupno bilo 5.000 žena i da ima polaroidnu sliku svake veze, uključujući ključ hotela u kojem se to događalo.

https://www.tmz.com/2010/12/20/gene-simmons-kiss-sex-500-women-polaroid-pictures-photos/

Nekoliko godina prije toga, u TSN-ovom ‘Off The Record’ showu s Michaelom Landsbergom, Simmons je rekao njegovoj gošći Theai Andrews da je spavao sa 4.500 žena, na što je Andrewsova odgovorila da nije zainteresirana da bude 4.501., a kada se umjesto nje ponudio drugi gost emisije, Mark Tewksbury, basista je – odbio.

U razgovoru sa jednim novinarom, na pitanje je li istina da je zaista spavao s tolikim ženama, Simmons je odgovorio: ”To što sam im ja radio, nema veze sa spavanjem”.

Ništa neobično da je ‘najveći ljubavnik rocka’ prošle godine na jednom nastupu doživio i ovo: