Eurosong po mjeri njegovih kritičara – Netlfixova parodija s potpisom Willa Ferrella

Film & Foto & TV Show Time

Za neke je najglamurozniji pjevački show, drugi ga smatraju kičem bez premca. Kako god, Eurosong će dobiti prvu filmsku adaptaciju u produkciji američkog komičara Willa Ferrella, koji glumi i glavnu ulogu u društvu internacionalnih filmskih zvijezda.

Kako je prije nekoliko dana objavljeno na stranici whats-on-netflix.com, Netflix je u Engleskoj i Irskoj počeo snimati film ”Eurovision Song Contest”, komični film prema scenariju i u produkciji Willa Ferrela te u režiji Davida Dobkina, ppznatog po filmovima Shanghai Knights, Wedding Crashers i Fred Clause.

Na retoričko pitanje ‘hoće li Eurovision biti politički korektan’, slijedi odgovor: Gdje bi u tome bila zabava? Očekujemo da ćemo vidjeti dosta karikatura i stereotipa o različitim europskim zemaljama, jer ipak je to film Willa Ferrella, tako da bi sve drugo definitivno pokvarilo očekivanje.

Poznatom američkom glumcu prirdužuje se zanimljiva ekipa u kojoj su Pierce Brosnan, Rachel McAdams i Dan Stevens. Ferrell i McAdamsova glume islandski kantautorski par, Brosnan tumači Ferrellovog oca, koji je ujedno i “najzgodniji čovjek na Islandu”, a Stevens je ruski takmičar na Eurosongu i to su za sada jedini detalji satirične priče.

Snimanje je počelo u maju ove godine, a kao prvi potencijalni termin premijere naveden je maj 2020. godine, dakle u mjesecu u kojem se tradicionalno priređuje završnica pjevačkog takmičenja.

Eurovision-Netflix-Preview