Flyer

Flyer ima ljetni lepršavi singl pred nastup na atraktivnom CMC rock maratonu u Brodu

Muzika - regija Show Time

Cijelu godinu poslije radijskog hita “Jednostavnije”, zagrebačka grupa Flyer ima novu pop neo soul pjesmu “Nismo rekli ne” koju su uradili za svoj nadolazeći četvrti studijski album.

Kao i na prošlim singlovima, prepoznatljivim po bogatim ritmovima i melodičnim ženskim vokalima, muziku i tekst potpisuje klavijaturista Flyera, Mario Kovač, cijeli bend je radio aranžman, a produkciju Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Flyer su ovoga puta ugostili Igora Pavlicu na trubi i Ivana Kovačića na saksofonu koji su cijeloj pjesmi dali još bolji ugođaj, a spot je režirao i montirao Dinko Pasini iz Klikam studija.

Nova pjesma je objavljena pred nastup Flyera na CMC 200 Slavonija festu koji se u Slavonskom Brodu održava 30. i 31. 8. sa više od 20 izvođača vrlo raznolikih žanrova iz Hrvatske, BiH i Srbije.

Prve večeri atraktivnog Rock maratona na Tvrđavi nastupaju Mile Kekin, Who See, Dejan Cukić, the Karambol, Mnogi Drugi, Orvel, BluVinil, Cloud 68, Dusty Hats i Kit Karson.

Drugog dana festivala na scenu izlaze Prljavo kazalište, Davorin i Bogovići, Kiki Lesendrić & Piloti, Krle i Inspektori, Helem nejse, Bang Bang, Flyer, Adastra, Ante Cash, Fluentes, Diogen i Komuna.