No Limit

No Limit – odličan a capella mushup u ”BiH Eurosong mixu”

Muzika BiH Show Time

Sarajevski vokalni kvintet No Limit pametno je iskoristio upravo ove dane dok traje eurosongovsko ludilo ili cirkus, kako ga već ko doživljava, pa je snimio spot koji je ponajviše potvrda koliko su oni sami privlačni.

Negra Čičić, Ajsela Zoronjić, Andrea Krasnić, Alen Hadžić Morris i Nedim Bašić već petu godinu okupljeni su u malom No Limit kolektivu, u kojem su uradili nekoliko autorskih pjesama, ali češće obrađuju poznate muzičke teme u a capella izvedbi.

U ”BiH Eurosong mixu” složili su pjesme koje su Alma Čardžić i Dejan Lazarević, Davorin Popović, Fazla, Mia Martina, Nino Pršeš, Hari Varešanović, Dino Merlin & Beatrice, Laka i drugi bh. izvođači pjevali na Eurosongu i u malo više od dvije minute demonstrirali svu raskoš svojih vokalnih izvedbi.

Nekoliko a capella sastava u regiji već godinama su velike koncertne atrakcije, a novi broj No Limita podsjetnik je na njihov, nažalost, nedovoljno iskorišteni potencijal, koji ne bi bio takav da ovdje ima producenata, izdavača i agencija spremnih da u njega ulažu i strpljivih da ga izgrađuju.