Ana Ćurčin

Premijera: sjajna BG kantautorica Ana Ćurčin najavljuje novi album

Muzika - regija Show Time

Ana & The Changes će 2019. godine objaviti svoj drugi studijski album “Differences” i sada predstavljaju video za prvi najavni singl, uhu ugodnu baladu “Take My Hand” u kojoj gostuje popularni kantautor iz Rumunije.

Ana Ćurčin o ideji za snimanje zanimljivog video spota kaže: “Bila nam je želja da se kroz spot bavimo fenomenom ‘mukbanga’, koji dolazi iz Južne Koreje, kako je nazvano snimanje samih sebe tokom jela. Velika popularnost ovog ‘streaming’ formata u celom svetu nas navodi  i na temu otuđenosti i usamljenosti. Mukbang je tu za zabavu, za ljubitelje hrane i za usamljene gledaoce, ali se postavlja i kao nova industrija i izvor zarade. Da li nas to uvlači dalje u lavirint zavisnosti od savremenih tehnologija i otuđenja ili uprkos svemu čine još jedan most da se zbližimo, osetimo manje usamljenim ili jednostavno zabavimo?”

Ana & The Changes su Ana Ćurčin, Goran Antović, Marko Cvetković i Marko Benini, a u pjesmi “Take My Hand” kao gost im se priključio rumunski kantautor Dan Byron (pravim imenom Daniel Radu), koji je 2006. godine pokrenuo još uvijek aktivnu alter rock grupe byron, a kao zanimljivost spomenimo da su 2010. svirali u sarajevskom Domu mladih.