30_Seconds_to_Mars

Kakav OK Fest, Exit i IN Music, Jared Leto nam donosi festival sa kartama od 2.500 do 11.000 KM

Ludometar Zanimljivo

Filmski glumac i frontmen američkog alternativnog rock benda Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, četiri godine je u Malibuu u Kaliforniji priređivao luksuzni Camp Mars Festival i ove 2019. preseljava ga na otočić Obonjan pored Šibenika.

Kako je najavljeno na službenoj stranici, Camp Mars Europe festival  će održati od 9. do 12. 8. 2019. i sigurno će nastupiti Thirty Seconds to Mars, a imena ostalih izvođača će biti naknadno objavljena.

Cijene ulaznica su vrtoglave – najjeftinija je 2.570 KM (1315 eura) i najskuplja 11.141 KM (5696 eura). Uz veliku pogodnost: moguće plaćanje na rate.

Ne čudite se, ovakve cijene su s razlogom. One uključuju smještaj, hranu, druženje s izvođačima, mogućnost uživanja u ”intimnim koncertima” (varijacija našeg šatorskog ‘sviranja na uvce’), te neke dodatne aktivnosti poput joge i meditacije (stid neka bude one koji su pomislili na nešto drugo).

Ako je nekome to malo, ponuđen je i “The Ultimate Experience” paket koji uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, a cijena nije objavljena, nego je potrebno poslati upit organizatorima festivala.

Nemojte kasnije reći da niste znali – ulaznice su u prodaji od danas (16. 1.).

Za mlade parove ovo je životna dilema, kupiti garsonjericu ili dvije ful-ultimativno-uzbudljive karte za Camp Mars Europe. Preporuka je Jaredov festival i intimne večeri s njim. Ionako će vas unuci smatrati (samo) budalom zbog garsonjerice…