Edo-Maajka, foto Nikola Knežević

Edo Maajka na koncertu karijere u Domu sportova pola gostiju ima iz Bosne

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Koncertna promocija novog Edinog albuma ”Put u plus” zakazana je 16. 11. u zagrebačkom Domu sportova i već se smatra jednim od najvažnijih u njegovoj karijeri.

Maajka najavljuje da će izvesti svih 11 pjesama sa albuma i još petnaestak starih, ali za publiku je spremio i poslasticu – pet pjesama koje nikada do sada nije uživo izveo.

Druga poslastica je niz sjajnih gostiju, od kojih je polovina iz Bosne –  Dino Šaran iz benda Letu štuke, Frenkie i grupu Helem Nejse, a uz njih potporu Edi Maajki će dati i Yaya iz Jinxa, Saša Antić iz TBF-a i zagrebački hard core band Bruto Geto, koji će za zagrijavanje izvesti šest svojih pjesama.

Još je jedan planirani koncertni trenutak potrebno posebno izdvojiti. U jednoj od pjesama s novog albuma, ”Ti meni ništa”, pjeva zagrebački ženski hor Čipkice” i, kako je Edo ranije rekao, to je jedan od njegovih najboljih radova, dodavši: ”Čipkice su emotivno obojile tu punokrvnu antiratnu pjesmu prigodnu u ova vremena kad se globalno potiče na predrasude i sukobe te mislim da će biti jedna od trajnijih pjesama koje sam napravio. Naježim se uvijek kad je izvodim.”

Edo vjeruje da će koncert u Domu sportova biti jedan od boljih ove jeseni u Zagrebu, u što nije teško povjerovati imajući u vidu odlične recenzije novog albuma, kao i utisak koji na sceni daje njegov novi, pravi rokerski bend.

Naslovna fotografija: Nikola Knežević