Bambi Molesters

Gasi se The Bambi Molesters!

Muzika - regija Show Time

Poslije 23 godine rada i pet objavljenih albuma, sisačka planetarno poznata instrumentalna surf rock grupa The Bambi Molesters kratkom porukom na Facebook stranici objavila je svoj kraj.

”Dragi svi, s našom novom pjesmom Last Summer Song htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje s The Bambi Molesters završilo. Svim dragim prijateljima i r’n’r braći i sestrama s kojima smo se zabavljali sve ove godine želimo reći jedno veliko hvala i doviđenja u nekom malom klubu. Dečkima iz grupe The Strange želimo puno uspješnih koncerata” – objava je koju su potpisali
gitarista Dinko Tomljanović, basistica Lada Furlan Zaborac i bubnjar Hrvoje Zaborac.

Prije dvadesetak dana objavljeni singl ”Last Summer Song” zapravo potpisuje The Strange, kojeg čine Chris Eckman (ex The Walkabouts), te članovi grupa The Bambi Molesters i My Buddy Moose, uz brass sekciju, trubača Andreja Jakuša i saksofonistu Ozrens Žnidarića. Oni su paralelno sa Molestersima aktivni od 2003. i očito je da se, u stvari, dva kolosijeka spajaju u jedan.

Singl “Last Summer Song” je čak prvi novi broj koji se pojavljuje nakon 14 godina diskografske neaktivnosti i najavljuje izlazak albuma ”Echo Chamber“, planiranog za septembar 2018. pod etiketom Dancing Bear Recordsa.