Tony Cetinski, foto Boris Kovacev / CROPIX

Ranjeni Tony Cetinski ili general bez činova

Muzika - regija Show Time

Pop publika je s nestrpljenjem iščekivala ovaj trenutak – Tony Cetinski je objavio svoj dvaneseti studijski album naslovljen ”Kao u snu”, praćen najnovijim singlom ”General bez činova” koji je već na startu kandidat za najgledaniji video spot godine na You Tube kanalu.

Jedan od najpopularnijih pop pjevača u cijelom regionu, koji zadovoljava i kriterije rock publike, na novom albumu donosi šesnaest pjesama, a opisuje ga kao ostvarenje vlastitih snova: Snovi su najljepša stvar svakog čovjeka i postoje zato da bi se sanjali. Ovaj album i pjesma ‘Kao u snu’, su jedan od mojih ljepših snova.’

Uz već objavljene singlove ‘Laku noć’, ‘Nemam sreće s tobom’ i naslovnu ‘Kao u snu’, bonus su akustična verzija naslovne pjesme, te dva poznata dueta ‘Zabluda’ sa Željkom Joksimovićem i ‘Tugo moja’ sa Jacquesom Houdekom.

Na popisu regionalnih autora koji stoje iza pjesama na albumu su Amil Lojo, Aleksandra Milutinović, Miroslav Rus, Neno Ninčević, Željko Joksimović, Marko Vojvodić i Luka Bulić.

Zanimljiv video spot za broj ‘General bez činova‘ autorice Aleksandre Milutinović kreirao je mladi rovinjski autor Paolo Gentilini, reditelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu, Londonu i Los Angelesu,koji je bio zadužen za cjelokupni vizualni koncept novoga albuma „Kao u snu“.

Naslovna fotografija: Boris Kovačev / CROPIX