Nostradamus

Zabavite se. Ostvaruju li se Nostradamusova predviđanja za 2018. godinu?

GPS za dušu Svijet tajni

Nostradamusova proročanstva (knjiga iz 1555. godine) već mnogo stoljeća se proučavaju i neka su dobila tumačenja, a mnoga su i danas nerazjašnjena zagonetka, što je dovoljno da veliki broj skeptika u cjelosti osporavaju davnašnja predviđanja kao čistu fantaziju.

No, oni koji vjeruju u Nostradamusove riječi tvrde da je polovina njih zapravo već ostvarena.

Među tim primjerima je tumačenje da je u poglavlju ”Les Propheties” predviđena pobjeda aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, te da neki katareni Nostradamusove knjige govore o stvarima koje će se dugoditi upravo ove 2018. godine, a nimalo nisu vesele.

Kanal Disclose.tv, specijaliziran za misterije, paranormalne pojave, teorije zavjere, spiritualnost i slične teme, priredio je tumačenja Nostradamusovih proročanstava po kojima će 2018. biti vrlo turbulentna, mijenjajući u potpunosti svijet kakav smo do danas poznavali, među ostalim na polju globalne ekonomije i klimatskih promjena.

Te promjene se svakako događaju, a je li ih predskazao Nostradamus ili se tumači njegovog djela služe obrnutim postupkom, pa ono što je poznato naknadno pronalaze u knjizi?

U koju god skupinu spadate, uvjerenih u istinitost ili među sumnjičave, ovaj video – objavljen u ljeto prošle godine, dakle s ambicijom da bude proročanski – može vas zabaviti. Ili ne?

Jedna verzija tumačenja priređena je i u prijevodu.