Exit Dance Arena postaje svjetski Arenamagedon

Muzika - regija Show Time

Još od prve objave dosad nezabilježene tehno postave u kojoj su Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens i Anastasia Kristensen, jasno je da Dance Arena započinje novu eru na Exitu!

Jedna od najvećih i najznačajnijih pozornica na planeti, ove godine će nadmašiti sve svoje historijske maksimume, i to u godini kada je EXIT i zvanično najbolji europski veliki festival! Za tu priliku na tvrđavi se sprema pravi #Arenamagedon jer su svoje nastupe potvrdili i giganti Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Rødhåd i Boris Brejcha (naslovna fotografija).

Priča ima i nastavak, jer na ovaj historijski line-up, sastavljen od samih headlinera, kolosalna Arena riješena je da uskoro doda još iznenađenja!

EXIT festival, od 12. do 15. 7. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavlja neke od najboljih svjetskih, regionalnih i domaćih muzičkih zvijezda kao što su Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Sevdaliza, Madball, Brujeria, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.