Joe Bonamassa & Beth Hart

Ritam vikenda: Beth Hart & Joe Bonamassa, Franz Ferdinand…

Muzika - svijet Ritam vikenda Show Time

Kratka play-lista, pet video brojeva novih izdanja koja su se pojavila ovih dana, sigurno će uljepšati vikend mnogima, od fanova blues rock kraljice Beth Hart do onih koji s nestrpljenjem čekaju nadolazeći peti album škotskog indie rock benda Franz Ferdinand.

Američka fenomenalna pjevačica i multi-instrumentalistica (piano, gitara, bas, čelo, udaraljke), koja je prije nešto više od dva mjeseca oduševila publiku u Zagrebu i Beogradu, jučer je (26. 1.) objavila svoj 11. album ”Black coffee” i treći koji je snimila zajedno s famoznim gitaristom Bonamassom.

Tri videa – čisti užitak i dovoljno da osjetite energiju i radost pjevanja i muziciranja.

Franz Ferdinand. Samo što nije stigao njihov novi album ‘Always Ascending’ (9. 2. 2018.) i ponudili su još jednu singl-najavu “Lazy Boy”, koja opravdava nestrpljenje fanova.

Rudimental, engleski drum and bass sastav, sprema svoj treći album, nasljednika izdanja ”We the Generation” iz 2015. i prvi najavni singl “Sun Comes Up” čuli smo u ljeto prošle godine.

Druga najava “These Days” pojavila se prije desetak dana, a Rudimentalu su se kao vokali priključili engleska r&b pjevačica Jess Glynne, američki reper Macklemore, te Dan Caplan a.k.a. D/C, engleski r&b pjevač.