Josipa, Lisinski 2017, foto Julien Duval

Josipa Lisac: Ispočetka započet ću sve, hrabrosti treba za to

Muzika - regija Show Time

Punih 150 minuta, od uvodne “Janino ludilo” iz rock opere “Gubec Beg” do završne ”Ispočetka” sa albuma ”Život”, Josipa je zračila energiju i emocije koje su na njenim koncertima standard, a sjajno ih je, kao poseban umjetnički čin, prenio u svojim fotografijama Julien Duval.

Jedna slika umjesto bezbroj riječi, pa uz dojmljivu fotogaleriju s koncerta 10. 12. 2017. u Lisinskom spomenimo samo još da su s Josipom svirali klavijaturista Gojko Tomljanović, gitarista Davor Doležal, trubač Josip Grah, basista Davor Črnigoj i bubnjar Borna Šercar, pridruženi klavijaturista Toni Starešinić, pijanista Željko Vlahović, saksofonista Vojkan Jocić te zagrebačka crossover grupa Chui kao gost.

Josipa Lisac će već četvrtak, 14. 12., ponovo izaći na scenu Lisinskog, na dodatnom koncertu, za koji su, kao i za prvi, ulaznice rasprodane u rekordnom roku. Tim nastupom zaokružuje se godina u kojoj je gostovanjima od Sarajeva, Šibenika, Makarske, Rovinja, Novog Sada, Beograda do New Yorka, Toronta i Chicaga Josipa obilježila 50 godina svoje karijere.

Fotografije: Julien Duval