exit_poruke

Prodaja ulaznica za Exit 2018 počinje od 12. 12.

Muzika - regija Show Time

Prve Exit ulaznice će biti dostupne od podneva 12. 12., po poklon-cijeni od 5.990 dinara (50 eura), u BiH za 105 KM, a u Hrvatskoj po cijeni od 445 kn što je ušteda od fantastičnih 60-70% u odnosu na njihov konačni iznos!

Prve ulaznice za Exit svake se godine rasprodaju za nekoliko sati, a njihova naredna cijena se povećava nakon što najbrži razgrabe prvi kontigent.

Pored do sada najveće uštede, prvi kupci automatski postaju i članovi Exit Tribe zajednice fanova, koji imaju posebne pogodnosti i popuste.

Ulaznice u Srbiji će se prodavati na www.exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix, a u BiH putem sistema Kupikartu.ba. Također, objavljeno je da za Sea Star festival u Umagu prodaja počinje 5. 12. sa 70% popusta, pa ulaznice koštaju 199 kn.

Prve potvrđene izvođače za Exit, koji u 2018. nosi oznaku ”Freedom”, kao za ostale festivale u organizaciji Exit tima – Festival84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi – organizator će objaviti uskoro.