Who See & Bane Lalic

Premijera: zajednički singl benda Bane Lalić & MVP i Who See

Muzika - regija Show Time

Inspirirani jednim od životnih stavova legendarnog pjevača Dušana Prelevića, beogradski reggae, blues i hip hop sastav Bane Lalić & MVP i crnogorski reperi Who See objavili su u digitalnom formatu za Lampshade Media zajednički singl ”Nemoj da me trezniš”.

Ovo je, poslije duže diskografske pauze, prva pjesma Baneta Lalića i njegovog sedmočlanog benda MVP (akronim za ‘mi volimo pršut’), koji je na sceni od 2006. i poznat je po seriji uspješnih singlova kao “Celu noć i celi dan” (sa više od 9 miliona pregleda), “Idemo gore” i “Volim da te volim“.

Dva zanimljiva podatka: prvi – Bane Lalić je sastav osnovao zajedno sa Žarkom Kovačevićem, koji je 2010. prešao u grupu S.A.R.S., a drugi glasi – Bane Lalić MVP je 2012. bio među pet regionalnih kandidata za nagradu MTV Adria, a trofej je dobio upravo Who See.

Nakon što su crnogorski reperi nedavno objavili novi album ”Pamidore”, očekuje se da s ovim singlom i MVP, zapravo, najavljuje svoj treći album, koji bi trebao biti nasljednik izdanja ”Za bolje znam, al’ bolje mi ne treba” iz 2011.