Psihomodo pop _ You Tube

Psihomodo pop – Sve će biti u redu (ide novi album)

Muzika - regija Show Time

Zagrebački Psihomodo pop predstavio je video za novi singl ”Sve će biti u redu”, a riječ je o pjesmi koju je producirao svjetski poznati producent, gitarista i pjevač Steve Albini na old school način – analogno na trake!

Isti posao kao sa Psihomodom, Albini je radio sa svjetskim velikanima, poput grupa Led Zeppelin i Nirvana. Zvukom su se pozabavili još Srđan Sekulović Skansi, koji je uradio završni miks, te Stuart Martin iz Stone Bridge Musica, koji je obavio mastering.

Na prvom singlu, kojim najavljuju novi studijski album, osim sa svjetski uglednim producentom i muzičarom (Albini je poznat po velikom uticaju na razvoj žanrova kao noise rock, post-hardcore i math rock, te kao gitarista i pjevač američke grupe Shellac), Psihomodo pop ima i gosta Marina Klarića na saksofonu.

Jedan luzer tješi drugoga, a u ovoj našoj situaciji i nije neka čudna situacija. Malo crnog humora s neuspješnim samoubojicama, koji, u stvari, ne misle ozbiljno (na sreću). Plus nasumične vizije plavokosog anđela (Monike Galić) koji poziva na smirenje živaca… okosnica je video priče koju je uradila Mare Milin.