the-killers-2016

Exit objavio ime svog ‘milionskog’ benda

Muzika - regija Show Time

Kako je Exit prije nekoliko dana najavio, ove godine će festival dobiti uvodni nulti dan, sa svjetskom zvijezdom ‘stadionske kategorije’ i danas je objavljeno njeno ime – američki rock sastav The Killers. Prodaja ulaznica počinje 13.3.

Killersi na Petrovaradinsku tvrđavu, 5. jula/srpnja, stižu u sklopu ekskluzivne turneje na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja, a na njoj će premijerno zasvirati neke od pjesama s novog petog studijskog albuma, koji je najavljen za ovo ljeto.

Označeni kao ”biggest rock bands of the 21st century”, odnosno kao jedan od najatraktivnijih live bendova svijeta, The Killers su svirali u više od 50 zemalja na šest kontinenata, a među najatraktivnijima su nastupi u Madison Square Gardenu i na Wembley stadionu.

Riječki Jonathan prvi je objavljeni bend koji će svirati uz The Killerse na Get Exitedu, i tom prilikom predstavit će svoj nedavno objavljeni album “To Love…”.

Ulaznice za novi Get EXITed spektakl sa The Killers bit će puštene u prodaju 13. marta, tačno u podne, i to na sva tržišta širom svijeta po prvim i najpovoljnijim poklon cijenama od samo 53 KM za parter, te 95 KM za veoma limitirani fan pit i 210 KM za VIP platformu.

Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imat će specijalnu priliku da svoj Get EXITed dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter zonu, kupe po specijalnoj cijeni od samo 32 KM. Broj ovih dodataka je veoma ograničen. Ulaznice se prodajuna svim prodajnim mjestima za EXIT festival – spisak je ovdje.