Teski osjecaji

Nova imena region-scene: Teški osjećaji

Muzika - regija Show Time

Naša misija da predstavljamo i pomaženo nove, perpektivne bendove u regionu dobija smisao kad god nam stigne ovakva poruka: Dosta smo zastupljeni u medijima Šibensko-kninske županije, no htjeli bi se predstaviti malo šire, pa vam zato šaljemo ovaj mail.

Rock/reggae/funk grupa Teški osjećaji (ostaje nam samo nagađati jesu li inspiraciju za ime pronašli u nekom od ”Hard Feeling” songova koje su snimili Fleetwood Mac, The Avett Brothers, Bloodhound Gang ili je to samo refleks dalmatinske južine) osnovana je 2012 godine u Tisnom na Murteru, nadomak Šibeniku.

Krajem 2016. mijenja se prvotni sastav benda, na bubnjeve dolazi Ivan Ivas te se priključuje još jedan gitarist Željko Veldić, i uz njih sada postavu čine još Željko Marača (vokal), Petar Garofulić (gitara) i Luka Berak (bas).

Teski osjecaji

Kako kažu: nakon odsviranih 60-ak koncerata, izdavanja promo demo albuma YEA i snimljena tri spota, došlo je vrijeme za novo razdoblje.

Otvaraju ga spotom ”Romantična večera”, koji je ”naša najnježnija i najlaganija pjesma”, potpuno suprotna od prethodnog žešćeg broja ”Slobodan”.

– Pisma je ljubavna, nježna, proliće je, vrime kad se ljubav budi, pa smo tako nekako i tempirali da izbacimo ljubavnu pismu… baš u susret proliću koje dolazi, – opisuje pjesmu frontmen, Željko Marača.

Koncertno su je predstavili prije nekoliko dana u šibenskom klubu Azimut, a uz podršku izdavačke kuće Croatia Records, koja objavljuje njihove spotove, Teški osjećaji se nadaju da će lako doći do publike u puno širem okruženju od dosadašnjeg lokalnog.