Riks i Topli mungosi

Nova imena region-scene: Riks i Topli Mungosi

Muzika - regija Show Time

Makarski rock sve više izlazi u prvi plan. Sastav Riks i Topli Mungosi objelodanjuje novi, treći singl “Ljubav je sve” kojim najavljuju svoj prvi album i poslušajte pjesmu koja je pravo osvježenje u ovdašnjem rock and rollu.

Bend čine Robert Rica aka Riks (vokal i ritam gitara), Tomo Miladinović (gitara), Josko Šarić (bas) i Filip Srhoj (bubnjevi), a u najnovijem singlu im se  na usnoj harmonci pridružio gost Predrag Lovrinčević – Lovre (Harpoon blues bend, In Roots, 058).

Riks i Topli Mungosi djeluju već tri godine, a od početka ove godine su pod krovom Dallas Recordsa. Nakon pjesama ”Galeb” i ”Dođi u moju kužinu”, uradili su novu koju prati spot i priča o apokalipsi života. S jedne strane moć i politika izjedaju društvo, ali druga strana medalje govori da ljubav ipak nadilazi sve probleme.

“Ljubav je najnajvrijednija stvar koja postoji u našim životima, a kada se dogodi onda joj se treba u potpunosti posvetiti, osvijestiti je i maksimalno uživati u njoj!” (Robert Rica)

Tekst i muziku potpisuje Robert Rica, a u aranžmanu mu se pridružuje i Tomo Miladinović. Spot je sniman u Makarskoj i Zagrebu te u studiju gitarista Tome Miladinovića pod redateljskom palicom Srđana Sekulovića.