Sana Garić

Nova imena regionalne scene: Sana Garić (Beograd)

Muzika - regija Show Time

Elektro pop scena u Beogradu nikad nije bila življa, a jedan od njenih protagonista, pjevačica i klavijaturistica Sana Garić (Xanax) se uskoro predstavlja solističkim debi albumom.

Poznavaoci ove scene, koji su proteklih par godina pratili rad grupe Xanax, neće se iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić, jer to izdanje pod nazivom “Svet za nas” sadrži i numere “Reč iz filma”, “Cvet na vodi” i “Tajna” koje su originalno objavljene pod imenom “Xanax”, i koje su jasno najavile promenu zvuka benda u odnosu na zvuk prvog albuma.

Pored njih, na albumu, koji objavljuje izdavačka kuća Mascom, naći će se još šest numera, od kojih se izdvaja “Mantra”, za koju je objavljen i video spot.

Album je producirao Radan Đorđević-Rahmanee, a u pojedinim pjesmama gostovali su Dejan Vučetić – Vuča, Dejan Stanisavljević, Luna Škopelja, Andrijana Belović i Vladimir Đorđević.

Koncertna prezentacija albuma zakazana je za 24. 12. u beogradskom klubu Elektropionir i zajedno sa Sanom će nastupiti Luna Škopelja – klavijature, Marija Nikolić – klavijature, David Popović – bubanj i Nebojša Mrđenović – čelo.