Grupa Analiza uma

Nova domaća grupa – iz Njemačke!

Muzika BiH Show Time

Nakon što su objavili pjesmu “Buđenje“, rock grupa Analiza uma svojoj kolekciji pridružuje novi singl “Pravo” kojim najavljuju svoj nadolazeći album pod nazivom ”Analiza uma”, za koji su pripremili 14 brojeva!

Analiza uma skupina je muzičara iz Frankfurta, a formirani su kao ‘ekipa prijatelja’, dakle ne gledaju na sebe kao standardni rock bend. Kreatvnost pronalaze na ulicama Frankfurta, gdje trenutno i žive, a u razvoju pjesama sudjeluju svi iz ekipe. Žele biti angažirani i u novoj pjesmi “Pravo” dolazi do izražaja naglašavanje važnosti poštivanja ljudske slobode i prava svakog pojedinca.

Naravno, po nazivu sastava i pjesama naslućujete da oni nisu Nijemci. I budući da tamo odlazi sve više mladih iz ovih krajeva, neće biti neobično da sve češće dobivamo domaće bendove – iz Njemačke!

Muziku, tekst i aranžman potpisuje Marko Pavić, za mix i mastering zaslužan je Vojkan Runjaić, a redatelji i montažeri spota su Rudi Katuša i Željko Šarić.

Mnogoljudnu ekipu čine ‘analizatori’: Marko Pavić (pjevač, tekstopisac), Vojkan Runjaić (solo gitara), Dario Visković (bas gitara), Saša Amić (pjevač i gitarista), Michaela Sotele (pjevačica, ipak Njemica), Ivana Marijan (pjevačica), Josip Mihaljević (klavijaturista, basista, bubnjar, pjevač), Semjuel Dedić (bubnjar), Nikola Brčić (bubnjar) i Dalibro Tasić (gitarista).