FENA Novost: NK “Jedinstvo” Bihać – Poziv na utakmicu i druženje

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-01 19:55:39

NK “Jedinstvo” Bihać – Poziv na utakmicu i druženje

SARAJEVO, 1. novembra (FENA) – I pored velikih financijskih problema u kojem se našao NK “Jedinstvo” Bihać, situacija među igračima i stručnim stožerom je još uvijek na veoma visokom nivou, saopćeno je iz ovog kluba.

Naime, kako je javnost već upoznata, NK “Jedinstvo” grca u dugovima, ali najveći problem ovog kluba je blokada računa od jednog bihaćkog poduzetnika s kojim se ovaj klub već duže vrijeme pokušava dogovoriti, ali bezuspješno.

 – Treba svi da znaju da ti momci igraju bez ikakvih primanja zbog blokiranih računa koji nam stvaraju ogromne probleme. Ipak, evo dolazimo polako do kraja ove godine s jako dobrim rezultatom i imamo obećanja od stručnog stožera i igrača da će dati sve od sebe i u nastavku prvenstva, ali za sve što planiramo nam je potrebna pomoć od navijača, a pogotovo u zadnjoj utakmici koja se igra ove subote – ističu iz Uprave NK “Jedinstvo” Bihać.

Kako nadalje navode, taj dan, u suradnji s partnerima i sponzorima žele proslaviti završetak jako uspješne polusezone i počastiti igrače, stručni stožer i sve vjerne navijače besplatnim ručkom i pićem odmah nakon utakmice.

Teška situacija u Jedinstvu je nagnala lokalne zaljubljenike da uspostave demokratski model “1 član 1 glas”, te tako učine klub transparentnim, otvorenim i samoodrživim kako bi mu vratili stari sjaj i ponovo ga učinili ponosom svih stanovnika grada Bihaća.

Iz NK Jedinstvo poručuju da su u subotu, 5. novembra u 13.30 sati svi pozvani na tribine stadiona da u dobroj atmosferi proslave još jednu pobjedu bihaćkog kluba.

(FENA) M.B.