N1 TV, emisija Pozitiv

N1 proslavio drugi rođendan

Film & Foto & TV Show Time

N1, prva regionalna 24 satna news multiplatforma i ekskluzivni partner CNN-a za regiju, danas je proslavio drugu godišnjicu.

Ova TV kuća ima tri regionalna centra, u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, s ukupno 220 uposlenika, otprilike po trećinu u svakoj od regionalnih redakcija.Kao ekskluzivni partner CNN-a za regiju, N1 emitira i CNN program koji se smatra relevantnim za gledaoce u regiji, a ta saradnja je također omogućila emitiranje N1 sadržaja iz regije koji imaju globalni značaj na CNN-u.

Iako je glavnina programa usmjerena na klasične emisije vijesti i informativno-polemičkih magazina, N1 nastoji držati korak, odnosno visoke standarde i u tzv. revijalnim temama. Tako se u svakodnevnom bloku “Pozitiv” obrađuju muzika, moda, film, zdravlje, sport i pozitivne priče običnih ljudi, a sve teme imaju zajedničku pozitivnu notu, dok se u sedmičnom serijalu ”Impuls” (utorkom) priređuju aktuelne vijesti iz svijeta zabave, muzike i filma, uz razgovore  sa zanimljivim ličnostima iz cijelog regiona.