Human, rock bend, live

Budite Human(i)!

Muzika - regija Show Time

Human je zagrebački rock bend sa pop apetitom.

Nakon usavršavanja u pokojnim autorskim bendovima, nekoliko zaljubljenika u muziku, putovanja, filozofiju i kreativno stvaranje odlučilo se, 2013. godine, na suludi projekt nazvan Human.

Mi smo bend koji voli klubove, bliskost s lokalnom zajendicom, ali i festivale koji nude onu nepredvidljivost i spontanost bez koje rock ne egzistira, osnovno je opredjeljenje Humana.

U 2015. su izdali svoj prvi album ”Plan B za dan D” u izdanju Aquarius recordsa i nosila su ga dva singla: Kusur i Zaiglana djeca. Prvi je politička brojalica koja na duhovit način ismijava političku kremu i sve njihove loše navike te je postao hit, a drugi je antinarkomanska balada koja govori o potpunoj apsurdnosti ovisnosti.

Human na InMusicu
Human na InMusicu

Nakon promocijskih svirki po klubovima i festivalima u 2015./2016. godini (među kojima se posebno izdvaja nastup na znamenitom zagrebačkom InMusicu),  došlo je vrijeme da se bend oprosti od prvijenca i počne stvarati nove pjesme.

U jesen 2016. godine bend Human izlazi u eter sa novim spotom za pjesmu Nule (“Dođi da skupa zbrajamo nule! / Koliko je nula + nula? / Znaš li zbrajati do Nule? / Nule mogu zbrajati oni kojima nemaju više što oduzimati”).  

Human je rock četvroka u formaciji : Tome (vokal), Jeff (gitara), Atomac (bubnjar) i Brle (basista), koja u 11. mjesecu kreće sa svirkama u Zagrebu, a potom ih možemo očekivati na gostovanjima po regiji.