Miley Cyrus

Miley Cyrus: moja prva veza bila je s curom

Celebrity Show Time

U velikom intervjuu kojeg je Miley Cyrus dala za Varitey, otvoreno je popričala o svojoj seksualnosti. Priznala je da nikad nije razumjela svoj spol i svoju seksualnost.

“Uvijek sam mrzila riječ ‘biseksualan’ jer se tako stavljam u ladice. Nikad ne razmišljam o nekome kao o curi ili dečku”, komentirala je.

Jeste li znali da je prvu vezu u životu imala s curom?

“Moja prva veza bila je s curom. Odrasla sam u jako religioznoj, južnjačkoj obitelji. Svemir mi je uvijek davao snagu da znam da ću biti OK. Čak i u to vrijeme kad me roditelji nisu razumjeli. Osjećala sam da će me jedan dan razumjeti.”

Miley se nikad nije osjećala kao “prava” cura. I često je razgovarala o tome sa svojim roditeljima.

“Moja mama je rock žena 80-ih: duga plava kosa, velike sise. Voli biti cura. Ja se nikad nisam tako osjećala. Znam da neke cure vole uređivati nokte. Ja sam to mrzila. Moji nokti izgledaju sr***. Ne čupam obrve. Nikad se nisam voljela osjećati kao cura. A da budem dečko mi nije zvučalo zabavno. Mislim da bi se LGBTQ abeceda mogla nastaviti do unedogled. Tu je slovo ‘P’ koje bi trebalo označavati ‘panseksualac'”.

(Inače panseksualci su spolno slijepi. Ne doživljavaju se ni kao muško ni kao žensko pa ih prema tome ni ne privlači isključivo jedan spol.)

Miley se po prvi put identificirala kao panseksualka kad je saznala točno značenje te riječi i kad je posjetila LGBTQ centar u Los Angelesu gdje je čula priče sličnih ljudi.

“Vidjela sam jednu osobu koji se nije identificirala ni kao muško ni kao žensko. Bila je oboje: lijeap i seksi, snažna i ranjiva, ženskasta, ali muževna. I povezala sam se s tom osobom više nego s ikim u svom životu. Ljudi me možda ne vide neutralnom kakvom se osjećam, ali se ja tako osjećam.”

S dopuštenjem MTV Hrvatska