FENA Novost: Škola fudbala Respekt nastavlja dobru saradnju s drugim institucijama

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-10-11 16:26:52

Škola fudbala Respekt nastavlja dobru saradnju s drugim institucijama

SARAJEVO, 11. oktobra (FENA) – Protokol o saradnji Škole fudbala ”Respekt”, Škole za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje i Centra ”Vladimir Nazor” potpisan je danas u Sarajevu. 

Saradnja će se, između ostalog, ogledati u aktivnostima direktnog individulanog i grupnog rada s djecom, mladima, roditeljima, hraniteljima i profesionalcima kroz savjetodavni i terapijski rad, edukacije, predavanja, art i druge radionice, demonstracije i druge oblike rada fokusiranog na unaprijeđivanje zdravlja i razvoja, ličnih i profesionalnih kompetancija, saopćeno je.

Direktori Škole za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje i Centra ”Vladimir Nazor”, Edin Pita i Zulfo Ahmetović, izrazili su zadovojstvo što su i na ovaj način podržali rad jedinstvene škole fudbala u Evropi koja svoj djeci jednako otvara vrata i pruža besplatne treninge fudbala.

Direktor ”Respekta” Emir Hujdur je naglasio da je ove škola fudbala u dvije godina postojanja imala odličnu saradnju s ostalim potpisnicima Protokola. 

(FENA) M.B.