Nick Cave u Beogradu, foto Nemanja Đorđević

Vijest dana: Nick Cave & The Bad Seeds na IN Musicu 2018

Muzika - regija Show Time

Sada postaje jasnije zašto je Nick Cave sa The Bad Seeds prije malo više od mjesec dana preskočio Zagreb, a nastupio u Ljubljani i Beogradu.

Nakon ranije potvrđenih headlinera kao što su Queens of the Stone Age, Skunk Anansie i David Byrne (Talking Heads), zagebački INmusic festival je na današnjoj konferenciji za novinare objavio sjajnu vijest: na Jarunu će se pojaviti i Nick Cave & The Bad Seeds!

Njihov beogradski koncert, 28. 10. 2017., brojni kritičari su ocijenili kao najbolji rock događaj decenije, što je, zapravo, standard post punk / gothic rock ‘darkera’ iz Australije, kada god se pojavi na ovim prostorima.

Publika IN Musica sigurno se još sjeća njegovog nastupa na ovom festivalu 2008. godine, kada je predstavljao tada friški famozni album ”Dig, Lazarus, Dig!!!”, a deset godina poslije u centru pažnje će biti 16. album ”Skeleton Tree” iz 2016., još uspješniji i planetarno hvaljeniji kao “a masterpiece of love and devastation”.

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 – zakazan u terminu od 25. do 27. 6. 2018. na stalnom mjestu – već neko vrijeme su dostupne putem službenog festivalskog webshopa (u BiH i u sistemu kupikartu.ba) s promotivnim cijenana.