Queens-Of-The-Stone-Age

Ako je nekom’ previše, nek’ se makne i ostavi prostor drugima!

Muzika - svijet Show Time

Čim smo saznali da je pjevač Josh Homme svoju dosadašnju produkcijsku fotelju ustupio Marku Ronsonu, moglo je biti jasno da novi album ”Villains” grupe Queens of the Stone Age ne može biti ‘normalan’.

”Ako je nekom ovo previše, to samo ostavlja više mjesta na plesnom podiju za one druge da podivljaju. To je od početka ideja Queens of the Stone Age”, rekao je pjevač benda Josh Homme uz izlazak videospota za prvi singl ‘The way you used to do’ sa nedavno objavljenog albuma ”Villains”.

Na svih šest prethodnih izdanja Homme se bavio i produkcijom, a sada je tu ulogu prepustio novom britanskom producentskom magu Marku Ronsonu, od kojeg se ništa drugo nije ni moglo očekivati nego divljanje gitara, prljavi i moćni riffovi, ubitačni bas i savršeni Hommeov vokal.

Dojam samo naglašava glamurozno-ekstravagantni spot, koji je režirao Jonas Åkerlund po ideji pjevača i autori su ga opisali kao “grozničavi san o satanističkom plesnom ritualu”.

Sada još više na snazi dobija najava da će Queens Of The Stone Age biti headlineri zagrebačkog INmusic festivala iduće godine, pa kad se tome doda današnja objava da je nova ugovorena zvijezda Psycho David Byrne Killer, onda ljeto 2018. na Jarunu neće biti “Road to Nowhere”, već čisti “Wild Wild Life“.

Yeap!