Dubioza kolektiv, najava koncerta u Sarajevu 2017

Dubioza otkazala Dom sportova – i seli u Arenu

Muzika BiH Show Time

Za koncert Dubioze kolektiv u zagrebačkom Domu sportova, 17. 11., ulaznice su već rasprodane, no zanimanje publike ne jenjava i bend je donio odluku da događaj preseli u najveću hrvatsku dvoranu, Arenu Zagreb.

Za prethodni nastup pred zagrebačkom publikom, 2013. godine, kada je promoviran ”Apsurdistan”, ulaznice su također bile raspodane nekoliko dana prije koncerta, ali sada, uoči izlaska novog albuma, događa se rekordna potražnja, zbog čega je koncert u istom terminu prebačen u Arenu.

Prodaja dodatnih ulaznica započela je danas u podne. Kupljene ulaznice za Dom sportova vrijede za parter u Areni, a oni koji ih žele zamijeniti za druge sektore trebaju se javiti na info@laa.hr najkasnije do 3. 11.

Iako menadžment Dubioze ne objavljuje detalje, njihovi koncertni rasporedi do kraja i početkom iduće godine su pretrpani. Za sada poznati termini su 16. 11. (Ljubljana), 17. 11. (Zagreb) i 1. 12., kada će koncert biti priređen u Sarajevu, u dvorani ”Mirza Delibašić”, uz Helem Nejse kao predgrupu.

Novi album ”Pjesmice za djecu i odrasle” izlazi nekoliko dana prije početka turneje, 13. 11., a u susret tome najavljeno je da fanovi od 26. 10. mogu chatati s članovima benda uz besplatne stickere.