Exit na Jahorini

Hajdemo u planine! Exit 2018. godine stiže i u BiH!!!

Muzika BiH Show Time

Familija Exit iduće godine dobija prinovu – nakon Sea Dance na budvanskoj plaži Jaz, Revolutiona u Temišvaru i ovogodišnjeg prvog Sea Stara u Umagu, novosadski tim pokreće novi festival od 15. do 18. marta 2018. na olimpijskoj Jahorini!

Jedva čekam da se svrši ljeto, Dosta mi je vrele klime, Zbogom more, zbogom more, Odoh u planine… ostvario se Bregovićev san od prije 30 godina!

Kako objavljuje menadžment Exita, program festivala je koncipiran kao 2+2, odnosno dnevni i noćni. Prvi dan donosi party za zagrijavanje, dva naredna dana ima dnevne i noćne događaje i završni četvrti dan priređuje se dnevni završn party.

Tako je i Jahorina, odnosno BiH uvrštena među najatraktivnije destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizira Exit, čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnove društvene misije ovog festivala, ali i dalje pozicioniranje regiona Jugoistočne Evrope kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima.

Tek sada još više ima smisla naš nedavni tekst o finansijskoj koristi koju Exit donosi zemljama u kojoj se priređuju njegovi programi:

https://www.glas.ba/2017/10/12/zasto-bi-nase-vlade-trebale-ulagati-u-velike-muzicke-festivale/

Više informacija o novom festivalu, njegovom nazivu, imenima prvih izvođača i terminu puštanja ulaznica po promotivnim cijenama Exit će objaviti uskoro.