Audio detektiv, Karlovačko Rock Off

Rock Off uoči festivala objavio pjesme ovogodišnjeg izdanja

Muzika - regija Show Time

Nove pjesme ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala puštene su u radijski eter, a uskoro će biti objavljene i na kompilaciji “Karlovačko RockOff 2017“, u fizičkom i digitalnom obliku pod etiketom Croatia Recordsa.

Na četvrtom izdanju festivala će nastupiti 18 bendova koji čine okosnicu trenutne hrvatske nove rock i off scene, a jedna od novosti je da će, uz Zagreb, festival ugostiti još dva grada, Split i Rijeka.

Festival će tako započeti na riječkoj Harteri 30.9. kada će se predstaviti Dno, Mirna, The Miceks, Manntra i Scarlet Notes.

Splitski klub Plan B će 6.10. biti domaćin bendovima Brain Holidays, Nezahvalnici, Cubies i Audio Detektiv, nakon čega slijede dva koncerta u zagrebačkom Shock Show Industry Katran.

Harvo Jay, Ti, ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino, Jam ritual nastupaju 12.10., a narednog vikenda, 19.10. predstavit će se Matt Shaft, Mjuzikl, EOT i Dosh Lee.

Superfinale četvrte sezone Karlovačko RockOff festivala najavljeno je za 3.11., u Shock Show Industry Katranu.

Hrvoju Horvatu, umjetničkom direktoru festivala, ove godine u izboru bendova pomagali su Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken.

Spotovi ”Proljeće” zagrebačke reggae grupe Brain Holidays i ”Sunce jutarnje” akustičarskog dueta Nezahvalnici dvije su od 18 pjesama RockOffa 2017.  Naslovna fotografija: Audio detektiv.