Arsenalov poziv demo bendovima iz regiona

Muzika - regija Show Time

Kragujevački Arsenal Fest 2017, pored toga što 22, 23. i 24. 6. dovodi imena kakva su Anthrax, Thievery Corporation ili Buzzcocks, pruža priliku novim izvođačima da se predstave nastupom na Demolition Stageu.

Pojedinci i bendovi iz Srbije i regiona od danas do 31. maja mogu se prijaviti na konkurs za nastup na Arsenalovom Demolition Stageu, kojem medjsku podršku daju Radio Beograd 202, emisija “Bunt” RTS-a i portal Noizz.rs.

Sve što treba jeste da na adresu arsenaldemobend@gmail.com kandidati dostave jednu autorsku kompoziciju (mp3, wav), fotografiju, kratku biografiju, odnosno podatke o bendu/izvođaču i korisne linkove.

ARSENAL07

Poziv vrijedi za bendove ili soliste koji nemaju objavljen album za nekog zvaničnog izdavača, što znači da mogu imati samizdat, odnosno soundcloud, youtube, bandcamp ili slično objavljen materijal.

Selektorsku komisiju čine Snežana Grujić (202), Branka Glavonjić (Bunt) i Ana Kalaba (Noizz) i oni će odabrati 15 izvođača koji će nastupati na Arsenal Festu, a imena odabranih će objaviti 5. 6.

Uz spomenute poznate izvođače sa svjetske scene, Kragujevac će ugostiti i nekoliko vrlo atraktivnih imena iz regiona, kao što su slovenački Elvis Jackson, blues gitaristica Ana Popović, Škrtice, Rambo Amadeus i Urban&4.

Naslovna fotografija: Rambo Amadeus, foto Milan Josipović