Sergej Trifunovic Irie FM Putevi

Sergej Trifunović snimio mini film sa bendom Irie FM

Muzika - regija Show Time

Nakon prošlogodišnjeg singla ”Kliziš”, kojim su već uradili iskorak od svog reggae korijena, beogradski sastav Irie FM nastavlja istraživati nove zvuke singlom ”Putevi” u čijem videu se pojavljuje poznati glumac.

U pravom mini filmu uloge tumače Sergej Trifunović i manekenka Sonja Pavlica, kao dvije suprotstavljene slike u mislima glavnog junaka u tumačenju pjevača benda, Vukašina Markovića, koji istovremeno potpisuje i scenario i režiju videa.

Spot je priča o izboru. Pravom, pogrešnom, napravljenom u datom trenutku, pod pritiskom okolnosti, loših procena, prečica, obilaznica… Dakle, predstavljamo lošu ideju negativca priče koja je odbijena od strane našeg heroja, koji time snosi posledice, prisećajući se poslednje lepe stvari koju je video to jutro i dominantne situacije koja mu je presudila. Da li je to pravi ili pogrešan izbor, svakako najskuplje plaćen, ostaje na gledaocu da oseti, tumači spot Vukašin Marković.

Singl ”Putevi” u digitalnom formatu objavljuje izdavačka kuća Lampshade Media za koju su Irie FM izdali i prethodnu pjesmu.