Beogradski dram dobitnik nagrade ‘Milan Mladenović’

Muzika - regija Show Time

Na rođendan Milana Mladenovića, 21. 9., u Beogradu je dodijeljen trofej za najbolju regionalnu pjesmu koji je nazvan po lideru EKV-a, a nagradu je osvojila indie pop rock and roll četvorka dram.

Ovogodišnji žiri činili su Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi, koji su među 243 validne prijave iz cijele regije odabrali 14 finalista.

Kako je na svečanosti dodjele nagrade rekao Gile, svi članovi žirija izabrali su 12 različitih numera kao kandidate za pobjedu, da bi onda usaglašavanjem došli do jednoglasne odluke – trofej ”Milan Mladenović” pripao je pjesmi ”Daj mi sve” grupe dram.

Podsjetimo na ostale finaliste: Alkohol (Mrave brojim), Anestezija (Nekud), Anonimnim SMS (Sale i Sedlari), Bebo (Nataleé), Dan na Tisi (Rebel Star), Digresija na zeku II (Klinika Denis Kataneca), Držali smo se za ruke (Sara Renar), Igle (Playground Hustle feat. Shot), Ljubavnik (Čao Portorož), Ona je iz Ju Es Ej (Despot Tomić), Pesma Mesecu (Dukatt), Sve je ko pre (Magic Bush) i Tiho (Buč Kesidi).

Nakon uručenja nagrada, mini koncert je izveo beogradski bend Artan Lili, prvi dobitnik priznanja koje dodjeljuje Zadužbina Milana Mladenovića.