Stonesi otvaraju prvi bendovski modni i suvenir shop u svijetu

Muzika - svijet Show Time

Kako je objavljeno na zvaničnoj stranici grupe The Rolling Stones, 9. 9. 2020. slavni bend otvara vlastitu modnu i suvenir-trgovinu u čuvenoj londonskoj ulici Carnaby Street.

Pod nazivom ”RS No.9”, u dućanu će se prodavati ekskluzivna modna roba, unikatni suveniri i memorabilije, zajedno s opsežnim muzičkim katalogom i najnovijim izdanjima.

Britanski mediji prenose da će trgovina nuditi modne kolekcije ekskluzivne muške, ženske i dječje modne odjeće, te prigodne artikle kao što je stakleni pribor s ugraviranim jezikom Rolling Stonesa, stolice i šalove poznate marke The Soloist, brojne druge suvenire vezane za Rolling Stonese, a uređenje trgovine je prilagođeno cijeloj ideji, te će na podu biti utisnuti stihovi pjesama grupe, dok su garderobe za isporobavanje odjeće ukrašene omotima albuma benda.

”Više od trgovine, RS No. 9 će biti potpuno očaravajuće iskustvo za obožavatelje svih uzrasta. Jedva čekamo da to pogledate, a više informacija potražite na Instagramu @rollingstonescarnaby”, objavio je bend.