IN Music potvrdio Nicka Masona i ugovorio novo ime Belle and Sebastian

Muzika - regija Show Time

Nakon što je glavna zvijezda odgođenog In Musica, američki The Killers, potvrđen u programu za 2021. godinu, zagrebački festival ima još jedan potvrđeni veliki adut, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, te novog ugovorenog izvođača, škotski indie pop sastav Belle and Sebastian.

Jubilarni zagrebački IN Music #15 prvi je zbog pandemije otkazao ovogodišnje izdanje, uz obećanje da će u novom terminu – od 21. do 23. 6. 20201 godine – opet imati neke od najatraktivnijih izvođača koje je publika trebala vidjeti ovog ljeta.

Poslije The Killersa, prije par dana je objavljeno da se među headlinerima nalazi i Nick Mason’s Saucerful of Secrets, koji je, uzgred, i otkazani ovogodišnji beogradski koncert najavio za novi termin, 19. 6. 2021. u istom prostoru, Sava centru., uz napomenu organizatora da sve kupljenje ulaznice važe za novi datum.

IN Music lista od danas je bogatija za novo ime, škotski Belle and Sebastian.

Ovaj indie pop / folk rock bend u četvrt stoljeća karijere još nije nastupao na ovim prostorima i njegov i njegov tzv. chamber pop zvuk, karakterističan po bogatim vokalnim harmonijama i nježnim melodijama sigurno će biti zanimljiv ovdašnjoj publici.

Iz direkcije IN Musica objavljuju da su festivalske ulaznice dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a ranije kupljene ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja od 21. do 23. 6. 2021.