Antonija Šola & Mario Roth: Cijena prave ljubavi

Cool vijesti

U domaćem svijetu pop kantautora žene i nisu tako česte i jedna od malobrojnih koja sama kreira svoju karijeru je zagrebačka pjevačica Antonija Šola.

Pored toga što piše pjesme koje izvodi, komponirala je ili potpisuje tekstove za niz regionalnih zvijezda, među kojima su Toše Proeski, Zdravki Čolić, Oliver Dragojević, Toni Cetinski, Nina Badrić, Crvena jabuka, Željko Bebek, bh. grupa Regina i brojni drugi, no jednako je interesantan i njen nemuzički profil – diplomirala je sociologiju i hrvatsku kulturu, bavi se glumom i posebno se izdvaja njen volonterski rad u projektima solidarnosti i humanitarnog djelovanja.

Albume ne objavljuje intenzivno kao ranije i u nove projekte ulazi kad su joj posebno izazovni, što se dogodilo s novom duetskom pjesmom koju je snimila sa Mariom Rothom, pjevačem popularne pop grupe Vigor.

Antonija kaže da je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš tom pjevaču i iste sekunde kad je napisala ‘Cijenu prave ljubavi’, samo je i njega mogla zamisliti u duetu.

– Obožavam muževan glas, volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. ‘Ja sam zaljubljena u tvoj glas’, to je bilo prvo što sam mu rekla i progodno, taman uoči Valentinova, snimili smo duet ‘Cijena prave ljubavi’, – kaže Antonia Šola.