Zagrebački rock bend She Loves Pablo objavio 4. studijski album

Muzika - regija Nova ploča Show Time

Zagrebački razorni groove rock bend She Loves Pablo objavio je četvrti studijski album ”Death Threats From Future Self“ izdan za Dostavu Zvuka/Dirty Old Label, a njegova koncertna promocija zakazana je za 20. 3. u klubu Boogaloo.

Na sceni su od 2005. u formi dvojca (Domagoj Šimek i Leonard Klaić), a u punom sastavu djeluju od 2009. kada im izlazi prvijenac ‘Mother Of All’ kojim su osvojili domaću underground scenu i izazvali hype u rock krugovima. Sljedeći ‘Burn And Levitate’ (2013.) skrenuo je bend prema radiofoničnijem rocku, dok ‘Try Mandarin’ (2016.) donosi žešći i siroviji zvuk, ali i kompleksniju strukturu pjesama.

She Loves Pablo 2017

Pozornicu su dijelili s američkim underground rock prvacima Clutch, Red Fang i Karma To Burn, njemačkim stoner veteranima Colour Haze, te između ostalih i s braćom Cavalera, osnivačima kultnog metal benda Sepultura. U više navrata svirali su po Velikoj Britaniji, Švedskoj, Holandiji, Italiji, Francuskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Mađarskoj te svim zemljama regije, a prošlogodišnji euro-tour bio je i najveći dosad.

She Loves Pablo su: Domagoj Šimek – vokal, gitara, Dimitrije Đokić – gitara, prateći vokal, Nenad Gajić – bas, prateći vokal i Leonard Klaić – bubnjevi.

Novi album ”Death Threats From Future Self“ odlikuju česte promjene tempa, žestoki rifovi i poigravanje s elektronikom uz razorni vokal frontmena Domagoja Šimeka, koji inače potpisuje sve tekstove, dok iza melodija stoji cijeli bend.

Album je digitalno dostupan putem You Tube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima. Fizičko izdanje u CD i vinil formatu moći će se prvi put kupiti na koncertu, 20. 3. u klubu Boogaloo.

She Loves Pablo 2019