Zagrebački Bang Bang objavio album intrigantnog naziva Mol 2

Muzika - regija Show Time

Četiri godine prvijenca “Bez obzira na sve” i osvajanja nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, Bang Bang imaju drugi album i novu zbirku pjesama s kojima će njihov adut – koncertni nastupi – još više doći do izražaja.

Zašto neobičan naziv albumaMol. 2? U pitanju je 2. studijski album koji je sniman u molskom tonalitetu. Na njemu su već poznate pjesme iz radijskog etera “Superstar”, “Kako stoje stvari” feat. Saša Antić, “Što ako ne bude po tvom”, “Papar i sol”, “Pijani i zaljubljeni”, “Stranci” i “Pismo” u kojem se po prvi put u Bang Bangu čuje i muški vokal.

Hrvoje Prskalo, autor svih pjesama i producent albuma, izvrsno se snašao i u ulozi drugog vokala te sa svojom suprugom ispisao muzičko pismo. Na albumu se nalazi i pjesma “Sebi dovoljni” s kojom će Bang Bangovci nastupiti na Zagrebačkom festivalu sljedeće godine, zatim groovy i riffoidna “Malo lažnog sjaja” te moderni pop broj “Pustinja”.

Poseban adut Bang Banga su koncerti, što su pokazali na ovogodišnjem INmusic festivalu i solističkom koncertu u Tvornici kulture, a upravo s tog nastupa na albumu se nalazi live verzija pjesme “Kako stoje stvari” koju su prvi put uživo izveli sa Sašom Antićem iz TBF-a.