Overflow

Overflow: 3 singla istovremeno za najavu novog albuma

Muzika - regija Show Time

Nakon šest godina diskografske pauze, koprivničko varaždinski punk-rock sastav Overflow danas je objavio video trilogiju ‘From my lips’ – ‘Dim’ – ‘Words’.

Tri singla su uvod za najavljeni album kojeg bend priprema za iduću godinu, kada slave tri desetljeća na muzičkoj sceni, a pjevač Goran Živković Žika o njima kaže: ”Ove pjesme su reakcija na frustracije koje nisu osobne, zbog kojih nećeš vrištati na prvu, ali će te ozbiljno uznemiriti ako ti nije svejedno. One su provokacija. Stimulacija tvog srca, mozga i duha. Ne nude odgovore, postavljaju pitanja.“

Iako različite, ove tri pjesme su video spotovima povezane u cjelinu i predstavljaju prošlost, sadašnjost i budućnost. Prema konceptu trilogije Anđela Jurkasa, video spotove je  producirao, režirao i montirao mladi reditelj Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

Reinkarnirani Overflow čine Goran Živković Žika (vokal i jedan od osnivača), Zoran Piberčnik Zoki (basista od 2005.), Marko Kruhak (bubnjar od 2012.) te stažom najmlađi, gitarista Vedran Deutanec koji im se pridružio prošle godine. U priču se vratio i Konrad Mulvaj, bivši basista benda, sada producent.