LJUBAVNI HOROSKOP do kraja 2019. godine!

Horoskop Ljubav i sex

VODENJAK



U periodu ljeta, u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijalo je neslaganja, trzavice, nastaje neka vrsta kaotičnosti, koja može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom. Jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vrijeme, slobodni Vodenjaci malo hoće pravu ljubav, malo hoće samo uživanje. Događaji se smjenjuju kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

Jesen je vrijeme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno.



Dolaskom zime neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično lošim vezama i brakovima, sada će moći dobrim dijelom da poprave situaciju s partnerom i da vezu vrate u normalan kolosijek. Što se tiče onih koji su slobodni, slijedi vam još jedan osvrt na prošlost, ali ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati.

U nastavku poslušajte ovu predivnu klavirsku muziku za balansiranje čakri, opuštanje, meditaciju i otpuštanje stresa, kako bi vaš ljubavni život bio još bolji:

https://www.youtube.com/watch?v=9uKVI6_Fm4g&t=2215s