LJUBAVNI HOROSKOP do kraja 2019. godine!

Horoskop Ljubav i sex
JARAC



Onima koji su slobodni ova će godina donijeti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće kada je ljubav u pitanju.

S ljetom su tu bili i problemi kod onih koji su zauzeti. Odnos je prilično zategnut i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Slobodni su imali šanse na sve strane i mogli su birati između prošlosti i nove osobe.

U jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da premda donekle stabiliziraju situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtjevan zadatak. Za to vrijeme slobodni Jarčevi uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti će ponovo doći na dnevni red, pa vidite da li vrijedi dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smjenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.



Kroz period zime one veze koje su uspjele da prežive bure i oluje tijekom proteklog dijela 2019., sada već imaju priliku da se oporave i stabiliziraju. Za slobodne Jarčeve nastavlja se period s velikim mogućnostima za nove, neuobičajeno lijepe i romantične ljubavne priče.

U nastavku poslušajte ovu predivnu klavirsku muziku za balansiranje čakri, opuštanje, meditaciju i otpuštanje stresa, kako bi vaš ljubavni život bio još bolji:

https://www.youtube.com/watch?v=9uKVI6_Fm4g&t=2215s