ljubav i seks

Šta je ta stvar koju nazivamo seksualnom hemijom?

Jedi moli voli Ljubav Metropol

Seksualna hemija je opipljiva toplina koja zagrije tijela koja se neobjašnjivo privlače, toliko je rijetka i prekrasna, a jako teško se da opisati riječima.

Jeste li ikada osjetili neočekivani žalac požude koji prođe kroz vaše tijelo poput udara struje kad vam se pogled sastane sa zgodnim neznancem/neznankom ili kad vas neko slučajno dotakne u prolazu?

Svijet se vrti oko seksa

Kad osjetite taj čudan magnetizam prema drugoj osobi, teško se obuzdati jer mislite kako su stvari zapravo potpuno izvan vaše kontrole. Imate osjećaj kao da u vašem tijelu eruptiraju vulkani, eksplodiraju vatrometi i istodobno vas udara grom… Eto, to je seksualna hemija.

Poput ljubavi na prvi pogled, postoji i požuda na prvi pogled. Na nas utječe poput droge, no ne može se usporediti ni sa čim.

Naša tijela razumiju nešto što naš mozak ne može

Ponekad upoznamo osobu koja nam se naprosto čini savršena – njeni planovi u životu se podudaraju s našima, obrazovana je, zgodna i pametna, no to nije to.

Prvi znak istine je dodir. Ako u vašem tijelu ne izaziva nikakvu reakciju i imate osjećaj kao da dirate brata ili sestru, odustanite u startu.

Poljubac je jednako moćan pokazatelj seksualne hemije između dvoje ljudi. On bi trebao biti strastven, dubok i senzualan.

privlačnost

Miris osobe koja nas privlači je poput droge za naša osjetila, nikad nam nije dosta i stalno želimo još. Želimo udahnuti tu osobu i potpuno se ispuniti njome. Tu veliku ulogu igraju i feromoni koji našim tijelima signaliziraju bi li seks bio dobar ili ne.

Okus osobe koja nas divljački privlači će nam biti najčarobnija stvar na svijetu. Sve ostalo je kompromis.

Naša nam tijela daju signale koje ne bismo trebali ignorirati, a ponekad su pametnija od naših mozgova.

Najmoćniji seksualni organ je mozak

S nekim možete doživjeti samo fizičku privlačnost koja se brzo istroši i izgori te svako krene svojim putem. Ipak, ukoliko neko stimulira i naš mozak, slučaj je malo drugačiji. Ponekad je upravo dobar razgovor najbolji uvod u seks.

Nemojte dopustiti da vas današnji svijet online datinga zavara i da zbog njega zaboravite koliko zapravo trnaca može izazvati samo jedan jedini pogled. On je ponekad intimniji od samog vođenja ljubavi.