Tea Jagodic - Josipa Lisac, OK Fest Tjentište 2017

Zašto OK Fest 2018 uskače u društvo naj festivala u regiji

Muzika BiH Show Time

Samo dva dana bila su dovoljna da svi smještajni kapaciteti na Tjentištu za vrijeme održavanja ovogodišnjeg 5. OK Festa (6.-8.7.) budu bukirani.

Rasprodana je također i ’super ponuda’ za OK kampere, u kojoj su za samo 25 KM osigurali trodnevni boravak u OK kampu i prisustvo festivalskom programu na sva tri stagea, ali ni nova ponuda, koja vrijedi do kraja marta, nije manje zanimljiva – novi kontigent paketa prodaje se po cijeni od 30 KM.

Publika je, dakle, najbolje mjerilo atraktivnosti nekog događaja i u slučaju OK Festa, gdje se uz koncertne programe može doživjeti posebno iskustvo raftinga na Tari, s ovim podacima je jasno da festival na Tjentištu postaje vrlo privlačan muzički brend.

Podsjetimo, ove godine na popisu izvođača su Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts, Ritam nereda, Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S. i Elemental.

Sve info o preostalim OK paketima koji nude boravak u OK kampu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala http://okfest.net/#paketi.

Naslovna fotografija: Josipa Lisac, OK Fest 2017 (autorica: Tea Jagodić)